Vrachtwagen Theorie in Eindhoven

Actie: €379 €250,- per module Inclusief het CBR examen TurboTheorieVrachtwagen.nl leert jou de vrachtwagen theorie op een verantwoorde en professionele wijze, waardoor jij optimaal bent voorbereid voor het CBR vrachtwagen theorie-examen.

IN ÉÉN DAG

Vrachtwagen theorie halen in Eindhoven

eindhoven cursus

Waarom steeds meer mensen kiezen voor TurboTheorieVrachtwagen om hun vrachtwagen theorie binnen 1 dag te halen.

 • Hoogste slagingspercentage van Nederland
 • Slaag voor elk onderdeel binnen 1 dag
 • Persoonlijke aandacht
 • Alles in 1 pakket
 • Geen wachtrijen
 • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
 • Alles wordt van A-tot-Z geregeld voor je

Meld je aan!
eindhoven cursus
MET EEN GLIMLACH ZIJN
1.000+ geslaagd!
turbotheorie vrachtwagen

Vrachtwagen Theorie Eindhoven in 1 dag: Bereid je voor op succes!

turbotheorie vrachtwagen

Heb jij de ambitie om een enthousiaste vrachtwagenchauffeur te worden en is het mooie Brabantse Eindhoven jouw thuisbasis? Bij ons kun je jouw vrachtwagen theorie in slechts één dag behalen, en we staan klaar om je daar graag bij te helpen!
Onze unieke lesmethode en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat je vol vertrouwen het examen tegemoet gaat. Zo kun jij je volledig richten op jouw persoonlijke groei, terwijl wij de stress en tijdsdruk voor je verminderen. Onze diensten omvatten de RVM1-C, VM2-C en VM3-C met code 95. Vertrouw op onze deskundige instructeurs, zij weten precies welke informatie jij nodig hebt en zullen dit op een heldere en gestructureerde manier aan jou overbrengen.

Klinkt het idee om binnen één dag jouw vrachtwagen theorie te behalen als muziek in de oren? Aarzel dan niet langer en meld je vandaag nog bij ons aan! Samen zetten we de eerste stap naar jouw succesvolle carrière als vrachtwagenchauffeur in Eindhoven.

Waar bestaat het theorie examen uit?

Het theorie examen omvat meerdere onderwerpen.

Het RVM1-C examen

 • Verkeer
 • Techniek
 • Lading
 • Wetgeving (Administratie)

Het VM2-C examen

 • Voertuigkennis en optimaal gebruik voertuig
 • Basiskennis voertuigtechniek
 • Taak van de chauffeur bij onderhoud en storingen
 • Elektronische en mechanische systemen

Het VM3-C examen

 • Wetgeving – Arbeidstijdenwet, Arbeidstijdenbesluit en tachograaf
 • Wetgeving – documenten
 • Veiligheid en gezondheid
 • Branche en bedrijf

Waarom kiezen voor TurboTheorieVrachtwagen.nl?

Simpelweg omdat wij jouw droom om vrachtwagenchauffeur te worden serieus nemen.

Het behalen van je vrachtwagen rijbewijs is een belangrijke stap en vraagt aandacht voor verschillende aspecten. Bij TurboTheorieVrachtwagen.nl hanteren we een gestructureerde en professionele aanpak, waardoor je kans om in één keer te slagen aanzienlijk vergroot wordt. Dit bespaart je kostbare tijd en stress!

Bij ons staat persoonlijke begeleiding van hoogwaardige kwaliteit voorop. We nemen de tijd om je van alle benodigde informatie te voorzien en beantwoorden al je vragen. Jouw succes is ons succes!

Dus, waar wacht je nog op? Zet vandaag de eerste stap richting jouw vrachtwagendroom en meld je aan bij TurboTheorieVrachtwagen.nl. Wie weet voegen we binnenkort een bekwame vrachtwagenchauffeur toe aan het bruisende Eindhoven!

Meld je aan!

Lees de verhalen van onze cursisten

De ervaring van onze cursisten

orange-circle
blue-square
Pepijn Willemsen
Google

Heb voor alle 3 mijn examens hier lessen gevolgd alle 3 in 1x gehaald. Zeer professioneel weet wat ze doen en alle stof die je op je examen krijgt wordt behandeld ik raad het ten zeerste aan om hier de les te volgen want je haalt het gegarandeerd in 1x.

Julian Wendler
Google

Heel gericht lesgeven en duidelijk, heldere uitleg. Ik was verbaasd hoe strak het geregeld was. Een goede opleider met 1 doel: zorgen dat je slaagt. Een hele dikke duim en een pluim!

Theo Veltman
Google

Prima want duidelijke lessen met veel voorbeelden waardoor je beter kunt plaatsen wat wordt gezegd. Men gaat goed in op vragen. Uitstekende voorbereiding op het examen. Ook voor mensen die niet zo goed zijn nog in het Nederlands is het goed te begrijpen. Aanrader.

Meestgestelde vragen

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

Tijdens je aanmelding kan jij kiezen uit 3 opties.

1. Alles contant op de dag zelf. Let op je kan niet pinnen.
2. Een vooruitbetaling van €50,- via IDEAL en de rest op de dag zelf.
3. Het gehele bedrag gelijk via IDEAL na de aanmelding.

Het totale theoriepakket bestaat uit drie onderdelen (RVM1-C, VM2-C en VM3-C). We hebben nu een actie! Per onderdeel in plaats van €379,- nu €250,- per dagdeel.

Hoe laat begint de cursus?

De aanvang van de theoriecursus is 06:45 uur. We zullen rond 07:00 uur beginnen met de cursus. De cursus inclusief het examen bij het CBR zal maximaal klaar zijn om 15:00. Tijden kunnen natuurlijk afwijken, afhankelijk van de examenlocatie en het tijdstip van het examen. In de bevestigingsmail kan je alles natuurlijk teruglezen.

Na je aanmelding(en) zul je binnen 24 uur een bevestigingsmail krijgen, met alle uitleg die je nodig hebt.

Wie reserveert het theorie-examen?

Bij TurboTheorieVrachtwagen.nl regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief koffie/thee, CBR reservering, het vervoer naar het CBR en inclusief BTW. Wij reserveren jouw theorie-examen en alles wat erbij komt kijken.

Moet ik vooraf leren?

Dit is zeker niet noodzakelijk, maar mag natuurlijk wel. Tijdens de cursus behandelen we alle onderdelen die ter sprake komen van A tot Z. Dus in principe heb je geen boeken meer nodig!
In de regel is het zo dat iedereen die goed meedoet en op tijd aanwezig is dezelfde dag ook nog slaagt.

Maar mocht dit niet lukken dan hebben wij een succesgarantie, dit houdt in dat je gratis de cursus mag volgen. Voor een herexamen rekenen wij alléén de kosten die wij moeten maken (€100,-)

Welke cursussen en theorie-examens heb ik nodig?

Vanaf 1 juli 2022 zijn er nieuwe theorie-examens voor het rijbewijs en de vakbekwaamheid voor de vrachtauto. Hieronder valt ook het rijbewijs C1 dat je nodig hebt om met een camper met een gewicht tussen de 3500 kg en maximaal 7500 kg te mogen rijden. Dit houdt in dat als je rijbewijs C1(E) wilt halen je alleen de module 1 (RVM1-C1) cursus en examen nodig hebt.

Indien je voor rijbewijs C(E) met code 95 wilt gaan, dien je alle 3 de modules te behalen. LET OP: hierbij dien je eerst module 1 (RVM1-C) te behalen voordat je door kan gaan naar de andere modules.

Wij bieden de nieuwe cursussen na 1 juli gewoon aan zoals je dat van ons gewend bent. De oude theorie-examens kan je tot 1 september 2022 doen.