VRACHTWAGEN THEORIE IN ÉÉN DAG

Meld je aan

En we gaan meteen voor je aan de slag.

Volg de cursus

Die duurt één dag. Dan weet je alles wat je moet weten.

Wij regelen het vervoer

Stap in en we rijden je naar je theorie.

Klaar!

Gefeliciteerd! Theorie in de pocket!

Welke theorie examens moet ik doen?

LET OP!
Voordat je de andere theorie-examens kan afleggen moet je eerst de RVM1-C (MODULE 1) afronden.

Meld je aan!

Hieronder een korte uitleg over wat je wilt bereiken met het behaalde rijbewijs.

C1(E) Vrachtauto met het volgende gewicht: 3500 kg t/m maximaal 7500 kg zonder beroepsmatige activiteiten te verrichten. Benodigde theorie: RVM1-C1

C1(E) met code 95. Vrachtauto met het volgende gewicht: 3500 kg t/m maximaal 7500 kg met beroepsmatige activiteiten. Benodigde theorie: RVM1-C1, VM2-C en VM3-C

C(E) Vrachtauto met het volgende gewicht: vanaf 3500 kg zonder beroepsmatige activiteiten te verrichten. Benodigde Theorie: RVM1-C

C(E) met code 95. Vrachtauto met het volgende gewicht: vanaf 3500 kg met beroepsmatige activiteiten. Benodigde theorie: RVM1-C, VM2-C en VM3-C

Voor je E rijbewijs heb je geen aparte theorie nodig. Bij elk theorie onderdeel is dit al automatisch bijgevoegd. Maar let wel op dat je alsnog voor elk rijbewijs een praktijk examen moet afleggen. Voor de code 95 zit hier nog een besloten terrein examen in.

RVM1-C (Module 1)

Het RVM1-C examen omvat de beoordeling van jouw kennis op het gebied van Verkeer, Techniek, Lading en Wetgeving. Het examen bestaat uit 65 vragen en je krijgt 80 minuten de tijd om deze te beantwoorden. Om te slagen, dien je 52 of meer vragen correct te beantwoorden. Direct na afloop van het examen ontvang je direct de uitslag en weet je of je geslaagd bent.

lees meer

VM2-C (Module 2)

vm2-c examen

Het VM2-C examen omvat de beoordeling van jouw kennis op het gebied van Voertuigkennis, Voertuigtechniek, Storingen en Lading. Het examen bestaat uit 65 vragen en je krijgt 80 minuten de tijd om deze te beantwoorden. Om te slagen, dien je 52 of meer vragen correct te beantwoorden. Direct na afloop van het examen ontvang je direct de uitslag en weet je of je geslaagd bent.

lees meer

vm2-c examen

VM3-C (Module 3)

Het VM3-C examen omvat de beoordeling van jouw kennis op het gebied van Wetgeving, Veiligheid, Gezondheid en Branche. Het examen bestaat uit 65 vragen en je krijgt 80 minuten de tijd om deze te beantwoorden. Om te slagen, dien je 52 of meer vragen correct te beantwoorden. Direct na afloop van het examen ontvang je direct de uitslag en weet je of je  geslaagd bent.

lees meer

MET EEN GLIMLACH ZIJN
1.000+ geslaagd!

Lees de verhalen van onze cursisten

De ervaring van onze cursisten

orange-circle
blue-square
Pepijn Willemsen
Google

Heb voor alle 3 mijn examens hier lessen gevolgd alle 3 in 1x gehaald. Zeer professioneel weet wat ze doen en alle stof die je op je examen krijgt wordt behandeld ik raad het ten zeerste aan om hier de les te volgen want je haalt het gegarandeerd in 1x.

Julian Wendler
Google

Heel gericht lesgeven en duidelijk, heldere uitleg. Ik was verbaasd hoe strak het geregeld was. Een goede opleider met 1 doel: zorgen dat je slaagt. Een hele dikke duim en een pluim!

Theo Veltman
Google

Prima want duidelijke lessen met veel voorbeelden waardoor je beter kunt plaatsen wat wordt gezegd. Men gaat goed in op vragen. Uitstekende voorbereiding op het examen. Ook voor mensen die niet zo goed zijn nog in het Nederlands is het goed te begrijpen. Aanrader.

Meestgestelde vragen

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

Tijdens je aanmelding kan jij kiezen uit 3 opties.

1. Alles contant op de dag zelf. Let op je kan niet pinnen.
2. Een vooruitbetaling van €50,- via IDEAL en de rest op de dag zelf.
3. Het gehele bedrag gelijk via IDEAL na de aanmelding.

Het totale theoriepakket bestaat uit drie onderdelen (RVM1-C, VM2-C en VM3-C). We hebben nu een actie! Per onderdeel in plaats van €379,- nu €250,- per dagdeel.

Hoe laat begint de cursus?

De aanvang van de theoriecursus is 06:45 uur. We zullen rond 07:00 uur beginnen met de cursus. De cursus inclusief het examen bij het CBR zal maximaal klaar zijn om 15:00. Tijden kunnen natuurlijk afwijken, afhankelijk van de examenlocatie en het tijdstip van het examen. In de bevestigingsmail kan je alles natuurlijk teruglezen.

Na je aanmelding(en) zul je binnen 24 uur een bevestigingsmail krijgen, met alle uitleg die je nodig hebt.

Wie reserveert het theorie-examen?

Bij TurboTheorieVrachtwagen.nl regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief koffie/thee, CBR reservering, het vervoer naar het CBR en inclusief BTW. Wij reserveren jouw theorie-examen en alles wat erbij komt kijken.

Moet ik vooraf leren?

Dit is zeker niet noodzakelijk, maar mag natuurlijk wel. Tijdens de cursus behandelen we alle onderdelen die ter sprake komen van A tot Z. Dus in principe heb je geen boeken meer nodig!
In de regel is het zo dat iedereen die goed meedoet en op tijd aanwezig is dezelfde dag ook nog slaagt.

Maar mocht dit niet lukken dan hebben wij een succesgarantie, dit houdt in dat je gratis de cursus mag volgen. Voor een herexamen rekenen wij alléén de kosten die wij moeten maken (€100,-)

Welke cursussen en theorie-examens heb ik nodig?

Vanaf 1 juli 2022 zijn er nieuwe theorie-examens voor het rijbewijs en de vakbekwaamheid voor de vrachtauto. Hieronder valt ook het rijbewijs C1 dat je nodig hebt om met een camper met een gewicht tussen de 3500 kg en maximaal 7500 kg te mogen rijden. Dit houdt in dat als je rijbewijs C1(E) wilt halen je alleen de module 1 (RVM1-C1) cursus en examen nodig hebt.

Indien je voor rijbewijs C(E) met code 95 wilt gaan, dien je alle 3 de modules te behalen. LET OP: hierbij dien je eerst module 1 (RVM1-C) te behalen voordat je door kan gaan naar de andere modules.

Wij bieden de nieuwe cursussen na 1 juli gewoon aan zoals je dat van ons gewend bent. De oude theorie-examens kan je tot 1 september 2022 doen.