Vrachtwagen Theorie in 1 dag

Actie: €379 €250,- per module Inclusief het CBR examen TurboTheorieVrachtwagen.nl leert jou de vrachtwagen theorie op een verantwoorde en professionele wijze, waardoor jij optimaal bent voorbereid voor het CBR vrachtwagen theorie-examen.

VM3-C Theorie

turbo theorie vrachtwagen

Het VM3-C examen is bedoeld voor iedereen die een rijbewijs C of C1 wenst te behalen, inclusief de vereiste Code 95. Indien men beroepsmatig wil gaan rijden, dient men naast het behalen van het VM2-C examen ook het VM3-C-examen en de Code 95 succesvol af te ronden. Bij TurboTheorieVrachtwagen bieden wij de mogelijkheid om al deze examens te behalen. Onze unieke aanpak stelt cursisten in staat om het VM3-C examen in slechts één dag te voltooien, waardoor zij efficiënt en snel hun rijbewijsdoelen kunnen bereiken.

 • Slaag voor het VM3-C examen binnen 1 dag
 • Persoonlijke aandacht voor iedereen
 • Alles in 1 pakket
 • Ook op zaterdag mogelijk
 • Hoogste slagingspercentage van Nederland
 • Geen wachtrijen
 • Simpele, duidelijke en effectieve lesmethode
 • Alles wordt voor jou geregeld

Meld je aan!
turbo theorie vrachtwagen
MET EEN GLIMLACH ZIJN
1.000+ geslaagd!
MET EEN GLIMLACH ZIJN
1.000+ geslaagd!
turbo theorie vrachtwagen

Wat kan je verwachten bij het VM3-C examen

turbo theorie vrachtwagen

Bij de vrachtwagentheorie-opleiding van TurboTheorieVrachtwagen kun je het VM3-C theoriegedeelte in slechts één dag behalen. Onze effectieve lesmethoden en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat je snel vertrouwd raakt met de lesstof, zonder dat je je door moeilijke boeken hoeft te worstelen. Op deze manier kun je met vertrouwen het examen ingaan en binnen korte tijd je rijbewijs C behalen.

  Het VM3-C examen omvat de beoordeling van jouw kennis op het gebied van:

 • Wetgeving – Arbeidstijdenwet, Arbeidstijdenbesluit en tachograaf
 • Wetgeving – documenten
 • Veiligheid en gezondheid
 • Branche en bedrijf

Het examen bestaat uit 65 vragen en je krijgt 80 minuten de tijd om deze te beantwoorden. Om te slagen, dien je 52 of meer vragen correct te beantwoorden. Direct na afloop van het examen ontvang je direct de uitslag en weet je of je geslaagd bent.

De locaties voor VM3-C

Wij bieden de VM3-C theoriedagcursus aan op verschillende locaties verspreid over Nederland. Je kunt de locatie kiezen die het meest geschikt is voor jou, en binnen één dag slagen voor het VM3-C examen. Onze dagcursussen worden aangeboden op de volgende locaties:

 • Den Haag
 • Utrecht
 • Amsterdam
 • Goes
 • Eindhoven
 • Zwolle
 • Leeuwarden

De Kosten VM3-C Theorie

Voor een bedrag van slechts €250,- kun je de VM3-C theorie in één dag behalen. Als je ervoor kiest om het VM3-C examen bij TurboTheorieVrachtwagen af te leggen, regelen wij alles van A tot Z voor je. Van de inschrijving voor het examen tot het vervoer naar het CBR. Je kunt met een gerust hart slagen voor je examen, zonder zorgen. Als je vrachtwagenchauffeur wilt worden, moet je eerst de theorie-examens met succes afronden. TurboTheorieVrachtwagen helpt jou daarbij. Schrijf je vandaag nog in voor een cursusdatum die jou uitkomt.

Wil je eerst meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op (085) 064 5060 en via [email protected].

EEN GOEDE VOORBEREIDING

De lesmethode van TurboTheorieVrachtwagen

turbo theorie vrachtwagen les

Bij onze opleiding is het mogelijk om het VM3-C examen binnen één dag succesvol af te ronden, dankzij onze effectieve lesmethoden. Bij ons is het niet nodig om gebruik te maken van boeken en eindeloos te studeren. Onze focus ligt op persoonlijke aandacht, diepgaande kennis, ruime ervaring, individuele begeleiding en hoogwaardige kwaliteit. Bij ons leer je niet alleen wat nodig is om te slagen voor het theorie-examen, maar ook om een uitstekende vrachtwagenchauffeur te worden die de regelgeving volledig begrijpt. Nadat je succesvol je vrachtwagentheorie hebt behaald, eindigt onze begeleiding natuurlijk niet. We ondersteunen je verder op jouw pad naar het behalen van rijbewijs C. Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte rijschool voor het praktijkgedeelte. Tot slot bieden we ook hulp bij het vinden van een passende baan, zodat je direct kunt starten met je carrière als vrachtwagenchauffeur.

turbo theorie vrachtwagen les

Meestgestelde vragen

Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

Tijdens je aanmelding kan jij kiezen uit 3 opties.

1. Alles contant op de dag zelf. Let op je kan niet pinnen.
2. Een vooruitbetaling van €50,- via IDEAL en de rest op de dag zelf.
3. Het gehele bedrag gelijk via IDEAL na de aanmelding.

Het totale theoriepakket bestaat uit drie onderdelen (RVM1-C, VM2-C en VM3-C). We hebben nu een actie! Per onderdeel in plaats van €379,- nu €250,- per dagdeel.

Hoe laat begint de cursus?

De aanvang van de theoriecursus is 06:45 uur. We zullen rond 07:00 uur beginnen met de cursus. De cursus inclusief het examen bij het CBR zal maximaal klaar zijn om 15:00. Tijden kunnen natuurlijk afwijken, afhankelijk van de examenlocatie en het tijdstip van het examen. In de bevestigingsmail kan je alles natuurlijk teruglezen.

Na je aanmelding(en) zul je binnen 24 uur een bevestigingsmail krijgen, met alle uitleg die je nodig hebt.

Wie reserveert het theorie-examen?

Bij TurboTheorieVrachtwagen.nl regelen wij daadwerkelijk alles voor je. Het bedrag waar je voor betaald is inclusief koffie/thee, CBR reservering, het vervoer naar het CBR en inclusief BTW. Wij reserveren jouw theorie-examen en alles wat erbij komt kijken.

Moet ik vooraf leren?

Dit is zeker niet noodzakelijk, maar mag natuurlijk wel. Tijdens de cursus behandelen we alle onderdelen die ter sprake komen van A tot Z. Dus in principe heb je geen boeken meer nodig!
In de regel is het zo dat iedereen die goed meedoet en op tijd aanwezig is dezelfde dag ook nog slaagt.

Maar mocht dit niet lukken dan hebben wij een succesgarantie, dit houdt in dat je gratis de cursus mag volgen. Voor een herexamen rekenen wij alléén de kosten die wij moeten maken (€100,-)

Welke cursussen en theorie-examens heb ik nodig?

Vanaf 1 juli 2022 zijn er nieuwe theorie-examens voor het rijbewijs en de vakbekwaamheid voor de vrachtauto. Hieronder valt ook het rijbewijs C1 dat je nodig hebt om met een camper met een gewicht tussen de 3500 kg en maximaal 7500 kg te mogen rijden. Dit houdt in dat als je rijbewijs C1(E) wilt halen je alleen de module 1 (RVM1-C1) cursus en examen nodig hebt.

Indien je voor rijbewijs C(E) met code 95 wilt gaan, dien je alle 3 de modules te behalen. LET OP: hierbij dien je eerst module 1 (RVM1-C) te behalen voordat je door kan gaan naar de andere modules.

Wij bieden de nieuwe cursussen na 1 juli gewoon aan zoals je dat van ons gewend bent. De oude theorie-examens kan je tot 1 september 2022 doen.

Lees de verhalen van onze cursisten

De ervaring van onze cursisten

orange-circle
blue-square
Pepijn Willemsen
Google

Heb voor alle 3 mijn examens hier lessen gevolgd alle 3 in 1x gehaald. Zeer professioneel weet wat ze doen en alle stof die je op je examen krijgt wordt behandeld ik raad het ten zeerste aan om hier de les te volgen want je haalt het gegarandeerd in 1x.

Julian Wendler
Google

Heel gericht lesgeven en duidelijk, heldere uitleg. Ik was verbaasd hoe strak het geregeld was. Een goede opleider met 1 doel: zorgen dat je slaagt. Een hele dikke duim en een pluim!

Theo Veltman
Google

Prima want duidelijke lessen met veel voorbeelden waardoor je beter kunt plaatsen wat wordt gezegd. Men gaat goed in op vragen. Uitstekende voorbereiding op het examen. Ook voor mensen die niet zo goed zijn nog in het Nederlands is het goed te begrijpen. Aanrader.